Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Ouders laten baby achter voor ritje in achtbaan

pretpark2

Iedere ouder weet dat je soms een moment moet vrijmaken om tijd met je partner door te brengen. Dit is alleen niet altijd even makkelijk als je een koter hebt, maar hier lijkt een stel uit het Britse Surry geen last van te hebben. Want toen ze afgelopen week met z’n tweeën in de achterbaan Colossus, in een Brits attractiepark wilden. Hadden ze er geen probleem mee om de kinderwagen met daarin hun dochtertje van één jaar oud onbewaakt achter te laten bij een prullenbak.

Wanneer je zou denken dat de twee, na één rondje in de achtbaan, zich snel naar hun dochtertje zouden haasten, dan heb je het mis. Pas na een uur kwamen de ouders van het meisje, dolenthousiast uit de achtbaan gewandeld. In de tussentijd had de 22-jarige Daniel Bevis zich al ontfermd over de baby. Hij vertelde: “Ik stond met een mond vol tanden toen ik de baby in de buggy zag liggen.” Daniel besloot te wachten to iemand het meisje kwam halen.

“Op een gegeven moment kon ik het niet meer aanzien en heb de beveiliging van het pretpark gebeld.” Toen de beveiliger ter plaatsen was, besloot hij de kinderbescherming in te schakelen, hierna werd werd het meisje naar de eerste hulp gebracht. Dit tot onbegrip van de ouders, die het probleem niet zo zagen. De politie heeft contact opgenomen met de sociale dienst om onderzoek te laten doen bij het gezin.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like