Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Oostenrijkse vrouw overleeft val van 105 meter hoge brug

Vrouw overleeft val 105 meter

Sommige mensen hebben gewoon een engeltje op hun schouder. Zo ook een 19-jarig meisje uit Oostenrijk. Toen de jongedame afgelopen donderdag om nog onbekende reden over de op één na hoogste snelwegbrug van Oostenrijk liep, kwam ze ten val. Hierbij viel ze zo’n 105 meter naar beneden en overleefde ze de uiterst hoge val wonder boven wonder.

Wie de jongedame was en hoe het kon gebeuren dat ze van de Talübergang Lavant brug in Twimberg af viel, is niet bekend gemaakt. Wel liet de Oostenrijkse krant Österreich weten dat haar val werd gebroken door een aantal bomen. Ze liep hierbij enkel wat schaafwonden op. Na de extreme val wist de Oostenrijkse dame zelf op te staan en was ze in staat om aan de voet van de brug aan te kloppen bij enkele huizen die in de buurt waren.

Toen ze voor de deur stond bij een buurtbewoner riep ze in paniek om haar vader en moeder. De buurtbewoner liet haar binnen en nam contact op met haar ouders. Vervolgens bracht hij haar veilig naar huis. Nadat de bijzondere val was gemeld bij de politie, troffen ze haar auto aan met knipperende alarmlichten in de buurt van de brug. De politie is een onderzoek gestart naar hoe dit bizarre geluk bij een ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like