Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Voor katten liefhebbers: Nu ook een Tinder voor katten

catinder2

Als je na talloze Tinder dates nog steeds niet je grote liefde gevonden hebt dan kan je het misschien maar beter opgeven. Maar niet getreurd want sinds afgelopen week is er hoop. Zo zou Erik Kross, ook weleens ‘The Catfather’ genoemd een nieuwe app hebben ontwikkeld waarmee je waarschijnlijk wel de liefde van je leven zal ontmoeten. Het is nu namelijk mogelijk om al swipend je droomkat te vinden, met de poezen versie van Tinder genaamd Catinder.

De app is sinds afgelopen donderdag in de appstores te vinden en “Het werk heel simpel,” legt Erik uit. “In de app kan je namelijk, net als bij Tinder, naar links of naar rechts swipen om je perfecte match te vinden. Op Catinder staan al zo’n 750 poezen en katers, van kittens tot bejaarde huiskatten. Al de dieren wonen in het asiel van de Dierenbescherming totdat ze een match hebben en een nieuw onderdak krijgen.

Erik ontwikkelden de app in samenwerking met de Dierenbescherming en vertelde: “We wilden iets leuks doen voor dierendag en waarom zou je de liefde van je leven niet gewoon kunnen vinden met een app.” Toch blijft het belangrijk dat er bij de adoptie van een kat niet impulsief gehandeld wordt, zoals dit bij het daten via de ‘menselijke’ Tinder nog wel eens het geval is. Daarom blijven de verzorgers van het dierenasiel goed opletten zodat de dieren in goede handen terecht komen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like