Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Noorse Rijkswaterstaat verzoekt scholieren geen seks meer te hebben op openbare wegen

russefeiring

Het behalen van je school diploma is toch wel een hele prestatie en veel studenten willen dit dan ook uitbundig vieren. Zo ook in Noorwegen, daar vieren de Scandinavische studenten het eind vaan hun middelbare schooltijd met veel drank, naakt over bruggen rennen en vrijen in het openbaar. Maar in de aanloop naar de jaarlijkse eindexamenperiode doet de Noorse Rijkswaterstaat een opmerkelijke oproep aan scholieren: heb alsjeblieft geen seks op rotondes en loop niet naakt over bruggen.

Jaarlijks gebeuren en rond de tijd van de eindexamenfeesten in Noorwegen tientallen ongelukken. Scholieren rijden met drank op van de ene school naar de andere om feest te vieren. De slachtoffers zijn vaak studenten. Ook veroorzaken de scholieren door hun traditie om naakt over de brug te rennen of seks te hebben op de rotondes ongevallen bij andere weggebruikers.

Met de oproep “Zeg nee tegen seks op de rotonde” vraagt de Noorse wegbeheerder terughoudendheid van scholieren als het gaat om losbandig gedrag op de verkeerspleinen. “Iedereen begrijpt natuurlijk dat dit afleidt.” Met de actie hoopt de Noorse Rijkswaterstaat oom dat de scholieren afzien van hun traditie om naakt over de brug te rennen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like