Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Noorse man zit een uur vast in een openbaar toilet

Man vast in een openbaar toilet

Iedereen heeft wel eens een shit dag, maar de 20-jarige Cato Berntsen Larsen nam dit wel heel erg letterlijk. Nadat de telefoon van zijn vriend in een openbaar toilet was gevallen besloot hij deze uit de pot te vissen. Maar toen hij in de septische tank van het toilet klom, kwam hij klem te zitten. Hij kon niet meer uit de pot de klimmen en zat toen vast in het toilet.

“Ik was blijkbaar slim genoeg om in het toilet te komen, maar niet slim genoeg om eruit te komen”, liet Cato weten aan de regionale media. Het was niet zomaar een wc maar het was een tanktoilet en die niet was aangesloten op het gewone riool. Hierdoor heeft de Noor al die tijd vast gezeten tussen de poep en plas van anderen. De eigenaar van het publieke toilet reageerde geschokt op het ongeluk en vertelde dat de wc wordt maar één keer per jaar word geleegd.

Nadat zijn vriend het alarmnummer had gebeld met iemand anders zijn telefoon kwam de brandweer opdagen en moesten ze het toilet openbreken. Hierbij raakte Cato gewond aan zijn arm. Nadat hij een uur vast had gezeten in de wc wisten ze de Noor te bevrijden. Cato moest hierna naar het ziekenhuis voor zijn verwondingen en hier heeft hij ook antibiotica gekregen tegen infecties. Cato liet weten dat het walgelijk was als de hel en dat dit het ergste is wat hij ooit had meegemaakt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like