Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Naakte man vernielt kerstversiering buren

kerstbal

Rondom de kerstdagen hebben de meeste mensen erg veel spanning. Het is dan ook niet zo gek dat de emoties soms hoog kunnen oplopen. Dit bewijst zich maar weer nadat er een burenruzie in het Amerikaanse Wisconsin flink uit de handig gelopen. Een naakte dronken man ging daar namelijk de kerstversiering van zijn buren te lijf.

De 61-jarige man was duidelijk niet helemaal in de kerstsfeer toen hij dronken in de kerstversiering van de buren klom. De politie moest hem arresteren nadat hij naakt de kerstversiering van zijn buren aan het vernielen was. Volgens de politie bazelde de man dat er iets aan het heroïneprobleem in de buurt moest worden gedaan. Hij beweerde dat de buren wiens kerstversiering hij vernield had heroïnedealers was. Hij keerde zich zelfs tegen de agenten en beschuldigde de politie ervan samen te werken met de zogenaamde dealers. Waarop de agenten besloten hem op te pakken.

De arrestatie verliep niet zonder slag of stoot. Hij bedreigde de buren met geweld en schold ook de agenten de huid vol. De man weigerde tevens schoenen aan te doen. De agenten konden geen drugs aantreffen in het appartement van de buren, ook de gewelddadige. Na een ademtest bleek de man 2,1 promille in zijn bloed te hebben. De man heeft zijn roes mogen uitslapen in de cel en werd vrijgelaten op borg.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like