Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mysterieus zeemonster aangespoeld op Indonesisch strand

sea

Als je niet gelooft in zeemonsters heb je vast dit mysterieuze zeewezen nog niet voorbij zien komen. Afgelopen week is er in Indonesië namelijk een enorm karkas aangespoeld waarvan niemand weet wat het is. De gigantische massa zonder kop en staart werd ontdekt door de 37-jarige Arsul Tuanakota toen hij een wandeling aan het maken was op het eiland Ceram. De mensen op het eiland zijn er nog steeds niet over uit of het nu gaat om een grote pijlinktvis, dode walvis of een ander mysterieus zeemonster.

Het mysterieuze gevaarte ligt op het Hulung strand, in het noorden van het Indonesische eiland. Daar staan de lokale bewoners met de handen in het haar, want ze hebben nog nooit zo’n “zeemonster” gezien. De enorme massa, verliest grote hoeveelheden bloed en verspreidt een akelige stank die in de gehele omgeving te ruiken is. De bewoners van het eiland hebben de autoriteiten om hulp gevraagd bij het verwijderen van het reusachtige wezen. Alleen is dit nog niet zo gemakkelijk aangezien de massa zo’n twee ton weegt en 15 meter lang is.

Ze zijn bang dat de stank de toeristen zal afschrikken en willen dat het karkas zo snel mogelijk kan worden verwijderd. Maar het aangespoelde zeemonster is het gesprek van de dag en er trekken dan ook veel toeristen naar toe om een selfie te nemen met het mystische zeemonster. Verschillende biologen hebben stalen van het enorme gevaarte genomen om het mysterie te kunnen ontrafelen. Ze vermoeden dat het zal gaan om een Baleinwalvis, maar tot dat dit bewezen is blijft de aard van dit mysterieuze zeewezen een raadsel

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like