Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Minnares stormt binnen op bruiloft in zelfde jurk als bruid

bruid1

De dag waarop je trouwt hoort een van de mooiste dagen uit je leven te zijn. Een dag waarop jij en je geliefde elkaar eeuwige trouw beloven. Het is dan misschien ook wel verstandig dat jullie geen geheimen meer voor elkaar achterhouden, zoals een verborgen liefde. Hier kwam een bruidegom uit Ghana ook achter nadat zijn minnares ineens binnen kwam lopen op zijn bruiloft, in dezelfde trouwjurk als zijn aanstaande vrouw.

Terwijl de vrouw brutaal naar binnen stormt op de bruiloft en de ceremonie onderbreekt, ontstaat er een enorme chaos. Alle gasten reageren geschokt en proberen de vrouw tegen te houden voordat ze bij het stel komt. Terwijl een van de getuigen van de bruidegom de minnares vast pakt om haar tegen te houden, wordt er geroepen en geschreeuwd door de gasten. De minnares van de bruid had ontzettend veel moeite gedaan om duidelijk te maken dat hij een affaire met haar had. Want naast dat ze precies dezelfde jurk aan had als de bruid, had ze zelfs dezelfde handschoenen en sluier.

Terwijl de minnares zich een weg naar de microfoon toe vecht, kijkt het bruidspaar stil zwijgend toe. Het is helaas niet duidelijk wat de vrouw in de microfoon zegt, maar gezelliger zal het feestje er niet op geworden zijn. Het is niet bekend of bruid en de bruidegom elkaar na de dramatische confrontatie nog het ja-woord hebben geven.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like