Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Meisje wordt wakker met python van 2,5 meter om haar arm

python2

Tijdens het paasweekend gaan er veel gezinnen op uit om met z’n alle een paastripje te maken in de wildernis. Zo ook de familie Pettigrew uit het Australische, Brisbane. Alleen kreeg hun gezellige tripje op Moreton Island een iets ander wending nadat hun negenjarige dochtertje, Gabby Pettigrew in haar tentje wakker werd met een python van 2,5 meter om haar arm.

Toen Gabby ’s ochtends om 5 uur wakker werd, voelde ze iets zwaars op zich liggen. Toen het meisje haar ogen opendeed, kreeg ze de schrikt van haar leven, bovenop haar lag namelijk een enorme python. De slang was zo zwaar dat Gabby niet zelf overeind kon komen en om hun begon te schreeuwen. Toen haar vader Simon Pettigrew haar tentje opendeed zag hij zijn dochter lijkbleek en verstijft van angst liggen met een reusachtige python bovenop haar. Simon probeerde de slang weg te jagen maar de slang verstevigde zijn grip en beet uiteindelijk zelfs in de arm van het meisje.

Ondanks dat Gabby veel pijn gehad moest hebben, bleef ze verbazend kalm. Simon vertelde “Ik wist niet meer wat ik moest doen, dus pakten ik de slang bij zijn mand op de kaken te openen. Uiteindelijk kwam hij los en lieten we hem weer vrij in de natuur.” Hierbij werd Simon gebeten. Vader en dochter werden uiteindelijk naar een ziekenhuis op het vasteland gebracht om hun bijtwonden te laten behandelen. Ondank de schrik maken het meisje en haar vader het inmiddels weer goed.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like