Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Meisje vindt “steen” op Nederlands strand, wordt vervolgens aangehouden op vliegveld

steen

Als je over het strand loopt kom je wel eens een mooie schelp of steen tegen die is aangespoeld. Soms is deze zo mooi dat je hem mee wilt nemen naar huis. Dat is natuurlijk geen probleem, maar check dan altijd eerst even of het wel echt een steen is. Zo zou een 7-jarig meisje uit Rusland onlangs een mooie steen hebben gevonden op een Nederlands strand maar daarin bleek een gevaarlijk stuk munitie te zitten.

Het jonge meisje vond de steen die was bedekt met mos en schelpjes zo mooi dat ze het als souvenir mee wilde nemen naar huis. Maar toen de bagage van het Russische gezin op de Duitse luchthaven van Düsseldorf werd gecheckt, gingen alle alarmbellen af. In de steen bleek namelijk munitie van luchtafweergeschut te zitten die nog op scherp stond.

De Duitse politie heeft de munitie in beslag genomen en onschadelijk gemaakt. Omdat het meisje en haar ouders duidelijk konden maken dat ze nergens vanaf wisten en dachten dat het een gewone steen was zijn ze niet bestraft. Uiteindelijk mocht het gezin hun terugreis naar Moskou gewoon voortzetten, maar dan wel zonder het souvenir uit Nederland.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like