Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Meisje opgepakt na likken ijs in supermarkt

bluebell

Als je in de supermarkt staat en je kan niet kiezen welke smaak je nou wilt kun je natuurlijk altijd stiekem proeven en het weer terug leggen. Maar in Amerika kan zo’n grapje je duur komen te staan. Dat weet deze Amerikaanse tiener maar al te goed! Het meisje die in een filmpje een bak ijs in een supermarkt pakte, aan de ijs likte en deze vervolgens weer terugzette in de diepvries, is namelijk door de politie opgepakt.

De video van de ’likkende’ grappenmaker gingen via social media de wereld over. In de video is te zien hoe de jongedame een grote ijsbak uit een vriezer in de Walmart pakt, daar een flinke lik over geeft en de bak ijs weer onbeschaamd terugzet. Zelf moet ze er vervolgens hard om lachen, maar de Amerikaanse politie neemt de zaak van de grapjas ernstig serieus. De straf die ze riskeerde kon namelijk oplopen tot twintig jaar gevangenis straf voor het opzettelijk rotzooien met een consumentenproduct, ware het niet dat het meisje bij haar aanhouding minderjarig bleek te zijn.

Daarom is de identiteit van het meisje ook niet bekendgemaakt door de politie. Het is niet duidelijk of de jongen die haar filmt, medeplichtig is aan het strafbare feit. Hij moedigde het meisje namelijk aan tot haar fratsen. Op het internet wordt het meisje de ’Lufkin Licker’ genoemd, omdat het om een supermarkt in het gelijknamige plaatsje gaat. De video van de ’Lufkin Licker’ is al meer dan tien miljoen keer bekeken. Al het Blue Bell-ijs in de bewuste supermarkt is overigens uit voorzorg weggehaald.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like