Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Meisje haar kamer afgebrand door iPhone

caitlin4

Je hebt vast wel eens gehoord dat het ontzettend gevaarlijk is om je smartphone op te laden in bed. Dit blijkt maar weer eens nadat de iPhone van de 15-jarige Caitlin Rae Durant uit Noord-Wales in brand vloog terwijl ze hem ‘s nachts in bed aan het opladen was. Ze wist nog maar net te ontsnappen voordat haar hele slaapkamer in rook op ging.

Nadat het gezin veilig het huis had verlaten begon de brandweer met blussen. Helaas was het kamertje van Caitlin al verzwolgen door de vlammenzee. Naast dat al haar persoonlijke spulletjes waren verwoest, moesten Caitlin en haar gezin ergens anders verblijven omdat hun huis niet meer bewoonbaar was. Volgens de brandweer was de oplader van Caitlin de oorzaak van de brand en zou het gaan om een origineel Apple product. Toen ze ging slapen had ze haar telefoon op bed gelegd, waardoor hij oververhit was geraakt en uiteindelijk in brand vloog. Hierna vloog haar bed in de fik en stond binnen de kortste keren haar hele kamer in lichterlaaie.

Volgens de moeder van Caitlin kon niets meer worden gered in het huis vanwege de rook en waterschade. Ze vertelde: “Alles in ons huis was verwoest en de gehele beneden verdieping stond onder water.” De brandweer van Noord-Wales heeft afgelopen week foto’s vrijgegeven van de kamer van Caitlin, als een waarschuwing voor andere mensen. Ze hopen dat mensen van de brand zullen leren en dat ze niet hun telefoon op bed zullen leggen wanneer ze hem ‘s nachts willen opladen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like