Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: McDonald’s klant belt politie vanwege ui op burger

uien

Voor sommige mensen is eten bij de McDonald’s heilig en dat betekent dat alles perfect moet zijn. Zo ook bij de 53-jarige, Leslie McDonagh. Daarom besloot hij de politie te bellen nadat een medewerker van de fastfoodketen tegen zijn zin in ui op zijn broodje hamburger had gedaan. Helaas liep dat voor hem niet al te goed af.

De dronken Australiër beweerde dat hij allergisch is voor uien en schakelde daarom de politie in. Toen de agenten aankwamen bij de McDonald’s was de dronken klant in discussie met de manager. Hij zou hebben voorgesteld het probleem buiten uit te vechten. En alsof dat nog niet genoeg was spuugde hij tijdens zijn aanhouding ook nog een agent in zijn gezicht.  

Tijdens de rechtszaak liet de advocaat van Leslie weten dat hij meerdere allergieën heeft en dat het ontzettend gevaarlijk kan zijn als medewerkers van de McDonald’s hier onzorgvuldig mee om gaan. De verdediging liet weten dat er slechts een discussie was ontstaan nadat de bestelling verkeerd werd uitgevoerd en dat Leslie degene was die ervoor zorgde dat het uit de hand was gelopen. Uiteindelijk kreeg de man na een bekentenis een contactverbod van 12 maanden opgelegd. Hij mag dit jaar dus niet in de lokale McDonald’s komen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like