Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man ziet courgette aan voor bom uit Tweede Wereldoorlog

courgette

Als je in je tuin bezig bent en je treft plotseling iets aan wat lijkt op een explosief uit de tweede wereld oorlog krijg je natuurlijk de schrik van je leven. Dit is precies wat een 81-jarige Duitser overkwam. De man sloeg groot alarm, maar de toegesnelde agenten konden de tuin al snel weer vrijgeven. Het bleek namelijk niet om een bom te gaan, maar om een reuze courgette.

Nadat de politie uit het Duitse Karlsruhe de bom bommelding binnen kregen spoedde ze zich zo snel mogelijk naar het volkstuintje van de man. Daar troffen ze de bezorgde man aan die ze wees op het voorwerp. Ondanks dat de zomergroente sterke gelijkenissen vertoonde met een oude vliegtuigbom, doorzagen de agenten vrij snel dat hier geen sprake was van een gevaarlijke explosieve situatie.

De veertig centimeter lange en 5 kilo zware groente is volgens de politie waarschijnlijk over de schutting heen gegooid en bij de man in zijn tuin terecht gekomen. De courgette is na alle commotie bij het groen afval achter gelaten en de explosieven opruimingsdienst kon dan ook worden afgebeld.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like