Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man verwijdert penis omdat die zijn tattoos verpest

adam2

Dat sommige hobby’s wel heel erg uit de hand kunnen lopen bewijst de Adam Curlykale uit het Russische Kaliningrad maar weer. De man die zijn lichaam voor 90 procent zwart heeft laten tatoeëren. Heeft namelijk zijn penis laten verwijderen omdat die zijn tattoos verpest.

De 32-jarige Rus raakte verslaafd aan tattoos nadat hij gediagnosticeerd werd met kanker. Nadat hij de ziekte overwon, kreeg hij te maken met een verzwakt immuunsysteem. Hij begon zich depressief te voelen vanwege de bleke huid die hij eraan overhield en begon te experimenteren met tatoeages. Hij raakten verslaafd aan de tatoeages, waarna hij steeds verder ging met zijn ’body painting’.

Alleen vond hij dat sommige lichaamsdelen ‘de esthetiek van het lichaam verstoorden’. Daarom besloot hij zijn penis, teelballen en tepels te laten verwijderen, zodat hij zijn hele lichaam zwart kan laten tatoeëren. Adam heeft de operatie laten uitvoeren in een ziekenhuis in het Mexicaanse Guadalajara. De Rus is inmiddels al weer bijna herstelt van de operatie. Hij zal alleen de rest van zijn leven moeten plassen via een katheter.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like