Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man verlost van twee kilo kiezels, flessendoppen en munten in zijn maag

steen

Dat sommige mensen er bijzondere eetgewoontes op nahouden bewijst zich maar weer. Een 54-jarige man uit Zuid-Korea zou namelijk al een geruime tijd last hebben gehad van chronische buikpijn. Toen de artsen van een ziekenhuis in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul hem opereerden, deden ze een wel hele opmerkelijke vondst. De man had namelijk ruim twee kilo aan kiezelstenen, flessendoppen en munten in zijn maag zitten.

De man uit het plaatsje Goyang, in het noorden van Zuid-Korea kwam binnen met ernstige maagkrampen. Het medisch team besloot de man te onderzoeken, maar kon in eerste instantie geen duidelijke oorzaak vinden. Nadat ze met een camera in zijn maag keken, kwamen de ‘onbekende voorwerpen’ in de maag van de patiënt aan het licht. Het verwijderen van de kiezelstenen  via de slokdarm bleek onmogelijk omdat de maaginhoud te zwaar was.

De zwakbegaafde patiënt werd na negen dagen uit het ziekenhuis ontslagen. Inmiddels is hij van zijn klachten af en wordt hij verder behandeld door psychologen om herhaling van zijn gevaarlijke eetpatroon te voorkomen. Inmiddels is duidelijk geworden dat de man de dingen at als hij last had van angstaanvallen. “Hij dacht dat hij vrolijker zou worden na het eten van de objecten. Hij werkte alles meestal naar binnen als hij onder invloed van drugs was.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like