Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man verliest controle over het stuur na niesaanval en vliegt over de kop

nies

Als je in de auto zit en je moet plotseling niezen word je meestal even een paar seconde uit je concentratie gehaald. Dit kan nog best gevaarlijk zijn! Dat weet een automobilist die afgelopen weekend aan het rondrijden was in het Amerikaanse Nashville maar al te goed. De 42-jarige bestuurder van een SUV moest namelijk zo hard niezen dat hij de controle over het stuur verloor.

De man had last van hooikoorts en kreeg tijdens het rijden een allergie-aanval waardoor hij meerde keren moest niezen. Dit kan ontzettend gevaarlijk zijn want tijdens het niezen sluit je automatisch je ogen en kan je niet meer op de weg letten. Zo zou je met een redelijke snelheid per nies ongeveer 20 meter afleggen met je ogen dicht.

Zijn allergie-aanval was hem bijna fataal geworden want nadat hij de controle over het stuur verloor, vloog hij met zijn auto meerdere keren over de kop. Gelukkig schoten omstanders hem gelijk te hulp en kon hij snel uit de auto worden gehaald. Dat was maar goed ook want nadat hij uit de auto was gered begon er rook uit de auto te komen en vloog zijn auto in brand. Wie de bestuurder van de SUV was is niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like