Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Man stikt bijna in meerval na leegeten aquarium

visjes2

Veel vriendengroepen hebben zo hun eigen tradities en ja, tradities zijn er natuurlijk om niet gebroken te worden. Dit was ook het geval bij een vriendengroep uit Rotterdam. Zij hebben de traditie om bij iedere verjaardag van één van de vrienden een aquarium met vissen leeg te eten. Helaas liep dit niet zo goed af toen één van hen een verkeerd visje op at.

Toen de vrienden zich vorig jaar op een feestje in Vlaardingen klaarmaakten om wat heerlijke goudvisjes op te peuzelen, wisten ze nog niet dat dit het einde van hun traditie zou betekenen. Want nadat de goudvissen op waren, was het de beurt aan de pantsermeervallen. Wat de mannen alleen niet wisten is dat pantsermeervallen hun scherpe vinnen uitzetten wanneer ze zich bedreigd voelen. Dit zorgde ervoor dat het visje van ruim 5 centimeter vast kwam te zitten in de keel van het 28-jarige slachtoffer. Hij probeerde het visje nog weg te spoelen met bier en honing maar dit wilde niet baten.

Hij moest snakkend naar adem naar het Erasmus MC worden gebracht waar het visje operatief moest worden verwijderd. Het slachtoffer is inmiddels weer helemaal de oude en is de traditie helaas ten onder gegaan. Afgelopen week werd de meerval overgedragen aan Kees Moeliker van het Natuurhistorisch Museum waar hij een plekje kreeg in de collectie ‘Dode dieren met een verhaal’. In de afgelopen jaren haalde Moeliker ook andere dode dieren met een bijzonder verhaal naar het museum, zoals de zogeheten Domino-mus, de McFlurry-egel en de Tweede Kamer-muis.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply