Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gereanimeerde man steelt na reanimatie meteen een politiewagen

popo

Als je iemand z’n leven redt, zou je toch denken dat er op z’n minst een bedankje van af kan. Maar blijkbaar denk niet iedereen hier hetzelfde over. Zo zou er een man in de Amerikaanse staat Ohio, vlak nadat hij door twee agenten was gereanimeerd na een overdosis drugs, hun politiewagen hebben gestolen.

De agenten kregen een tip over een overdosis waarna ze de 25-jarige man aantroffen in zijn woning in de stad Columbus. De man vertoonde geen tekenen van leven meer, waarna ze hem ter plekke reanimeerde. Nadat de man was gereanimeerd, zou hij met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht, terwijl de agenten nagingen of hij een uitstaand arrestatiebevel had.

Op het moment dat de agenten hun administratie bijwerkten, sprong hij plotseling uit de ambulance en stal de politiewagen waarin de agenten gearriveerd waren. Vervolgens ging hij er op hoge snelheid vandoor. De vlucht van de man duurde niet lang, aangezien hij enkele kilometers later van de weg raakte en crashte, waarna hij te voet verder vluchtte. De politie is nog altijd naar de man op zoek.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like