Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man steekt huis van ouders in brand om van spinnen af te zijn

spinnen

Een spin in huis hebben is voor veel mensen hun grootste angst. Maar wat doe je als er dan toch een keer eentje tegenkomt, verbranden?! Dit besloot een Amerikaan met een spinnenplaag in ieder geval wel te doen. Hij bestreed de dieren met een gasbrander, waardoor het huis van zijn ouders deels afbrandde.

Nadat de man met de gasbrander van zijn spinnen probleem probeerde af te komen. moesten er twee brandweerwagens en meer dan 25 brandweermannen ter plaatse komen om de vuurzee te temmen. De fundering staat nog, maar een groot deel van het huis is verwoest. Gelukkig raakte de spinnen jager niet gewond bij zijn actie. Toen de brandweer arriveerde stond de man verdwaasd buiten naar de rook en de vlammen te kijken.

Brandweercommandant, Lee Wildling vertelde: “Deze meneer heeft de slechte beslissing genomen om vuur in plaats van insecticide te gebruiken om spinnen te doden. Hij gebruikte een gasbrander om enkele grote exemplaren die beneden zaten te doden. Hierdoor ontstond er een klein brandje binnenin de muur dat naar boven trok en een veel grotere brand op zolder veroorzaakte. Het spreekt voor zich dat we mensen niet aanraden om vuur of hitte-apparatuur te gebruiken om ongedierte of spinnen te verjagen. Dat is een heel slecht idee.’’

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like