Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man rijdt dagenlang met ‘loeiend luchtalarm’ op fiets door Harderwijk

sirene

De meeste mensen raken in paniek als het luchtalarm afgaat op een andere dag dan de gebruikelijke eerste maandag van de maand. Daarom dachten veel mensen uit Harderwijk dat er afgelopen week iets ernstigs aan de hand was. Gelukkig bleek het te gaan om een man die al dagenlang door de stad rond reed, terwijl hij op zijn fiets een geluidsbox had gemonteerd en het luchtalarm afspeelde.

De politie van de gemeente Harderwijk kreeg afgelopen week meerdere meldingen binnen van mensen die het luchtalarm hadden gehoord en zich zorgen maakten. In eerste instantie dacht de politie dat het geluid werd veroorzaakt door de zeeleeuwen in het Dolfinarium. Maar agenten ontdekten in de nacht van zaterdag op zondag de daadwerkelijke oorzaak van het geluid.

De ‘wekker van Harderwijk’ werd aangehouden en bekeurd voor het onnodig veroorzaken van geluidsoverlast. De geluidsbox is in beslag genomen. Het is niet duidelijk waarom de man met de geluidsinstallatie op zijn fiets rondreed en het nodig vond om iedereen in de wijde omgeving wakker te houden.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like