Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man rijdt binnen tien minuten gloednieuwe McLaren in de prak

Man rijdt McLaren in de prak

Het zal je maar gebeuren. Heb je net een gloednieuwe raceauto van een paar honderdduizend euro gekocht, rijd je hem na tien minuten compleet in de kreukels. Dit overkwam de kersverse Britse eigenaar van een zwarte McLaren 650S Spider in het Engelse dorpje Hutton. 

De Britse man kon zijn geluk niet op nadat het autobedrijf zijn McLaren 650S voor zijn deur kwam afleveren. Om zijn geluk te vieren trok hij meteen een fles champagne open en wilde hij een rondje gaan rijden in zijn splinternieuwe bolide. Dit had hij misschien beter niet kunnen doen, want een stukje verder ramde hij zijn bolide van zo’n 250.000 euro frontaal tegen een boom. Waarschijnlijk trapte de man iets te fanatiek zijn gaspedaal in waardoor hij de controle over het stuur verloor. Of de man op het moment ook onder invloed was van drank is niet bekend.

Gelukkig heeft de onfortuinlijke man naast een beschadigd ego geen lichamelijk letsel aan het ongeluk overgehouden. Wel kan hij vaarwel zeggen tegen zijn nieuwe McLaren 650S, deze werd namelijk total-loss verklaard en kon meteen de shredder in. De lokale politie doet momenteel een onderzoek naar hoe het heeft kunnen gebeuren dat de man zijn macht over het stuur heeft kunnen verliezen en houdt er rekening mee dat er drank in het spel was.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like