Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man pleegt bankoverval om indruk te maken op Taylor Swift

taylorrr

Veel mensen dromen ervan om met hun celebrity crush uit te gaan. Maar hoe trek je nou de aandacht van een beroemdheid? De 26-jarige Bruce Rowley uit de Amerikaanse staat Connecticut wist er wel raad mee. Hij besloot namelijk een bank te overvallen, omdat hij indruk wilde maken op zangeres Taylor Swift.

Afgelopen week woensdag besloot Bruce ongewapend een bank te overvallen in de plaats Ansonia. Nadat hij de buit van 1600 dollar binnen had, reed hij zo’n 100 kilometer naar het huis van de zangeres in Westerly, Rhode Island. Toen hij daar eenmaal was aangekomen besloot hij een deel van de buit over de schutting van Taylor Swift te gooien om indruk op haar te maken. Helaas voor hem was de zangeres was op dat moment niet thuis.

De politie vaardigde een arrestatiebevel uit en nadat Bruce door twee mensen werd herkend. De politie kwam hem op het spoor en Bruce werd vervolgens achtervolgd, hij werd uiteindelijk gearresteerd in Connecticut. Als verklaring voor de overval gaf Bruce toe dat hij verliefd is op Taylor Swift en op deze manier indruk op haar wilde maken. De man zit in voorarrest, met een borgsom van 100.000 dollar. Hij zal volgende maand voor de rechter moeten verschijnen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like