Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man opgepakt nadat hij in achter kneep van agente

Man opgepakt nadat hij in billen kneep van agente

Afgelopen vrijdag is er een 34-jarige man uit Goor opgepakt, omdat hij zijn handen niet kon thuis houden. De man werd gearresteerd nadat hij tijdens een dorpsfeest voor de ogen van het uitgaanspubliek een agente in haar achter kneep. De agente vatte hem in de kraag en de man heeft nu een flinke aanklacht aan zijn broek hangen.

De knijper sloeg toe rond vier uur ‘s nachts, toen de agente aan het surveilleren was op de Grotestraat. De man rende er meteen vandoor en had niet verwacht dat de agente sneller dan hem zou zijn. Hij werd ingehaald door de agente, waarna ze hem wilde arresteren. De man verzette zich tijdens zijn aanhouding en is uiteindelijk in de boeien geslagen en naar het politiebureau gebracht. Daar deed de agente aangifte belediging tegen de Gorenaar. De dader kreeg op het bureau een procesverbaal en is na verhoor weer vrijgelaten.

Er staat de man waarschijnlijk nog een fikse straf te wachten, want het Openbaar Ministerie komt naar verwachting met een hogere strafeis dan in vergelijkbare gevallen. Dit is omdat het Openbaar Ministerie hard optreedt tegen personen die geweld en seksueel gedrag uiten richting politie, brandweer -en ambulancepersoneel. De man zal niet alleen strafrechtelijk, maar ook financieel worden aangepakt voor het veroorzaken van schade. Wat uiteindelijk het vonnis van de rechter zal zijn, is nog even afwachten. Tot die tijd zal de man nog even met moeten knijpen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like