Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Man neemt LSD en wordt Siberische tijger

tijger1

Mensen die door de drugs in een trip terecht komen, zien ze vaak vliegen en gaan daarom rare dingen doen. Dit overkwam ook de 21-jarige Marek H. uit het Tsjechische stadje Liberec, nadat hij het hallucinerende middel LSD had gebruikt omdat hij depressief was. Door de drugs geloofde hij dat hij een Siberische tijger was en is hij naakt op handen en voeten door het bos gaan rennen.

Toen hij door het bos aan het rennen was, werd hij vastgelegd door een verborgen camera van een fotograaf die foto’s probeerde te maken van wilde dieren. Nadat hij de foto’s van de menselijke tijger zag, liet hij deze zien aan de boswachter. De boswachter stapte met de foto’s naar de politie en die zijn gelijk een grote zoekactie gestart. Toen ze Marek vonden had hij maar liefst acht uur door het bos gedwaald en had hij zo’n 25 kilometer afgelegd.

Toen de LSD was uitgewerkt en Marek uit zijn trip was geraakt vertelde hij de politieagenten dat hij zich ineens als een tijger voelde die achter zijn prooi aan moest gaan. Hij vertelde: “Ik voelde me als herboren, ik pikte een geur op en ging vervolgens de hele nacht op zoek naar mijn prooi.” Toen de politie Marek vond had hij geen enkele drugs in zijn bezit en daarom heeft hij alleen een boete gekregen voor ordeverstoring.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like