Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man maakt ontiegelijke blunder op eerste werkdag!

bloemen

Als je net een nieuwe baan hebt, wil je natuurlijk zo goed mogelijk door je eerste werkdag heen komen, maar een goede blunder is natuurlijk zo begaan. Iets wat Jon Caña uit San Francisco maar al te goed weet. Hij dacht namelijk dat hij een bos bloemen van zijn werkgever had gekregen. Alleen waren de bloemen niet voor hem bedoeld, maar voor een zwangere collega. Awkward.

Tijdens zijn eerste werkdag bij communicatieadviesbureau ‘Essence’, wilde de jonge Digital Marketeer, graag op de foto met de bos bloemen die hij dacht te hebben gekregen op zijn eerste werkdag. Hij plaatste de foto vol trots op Twitter, met als onderschrift: “Zo voelt een eerste werkdag”. Een paar maanden later kwam hij echter tot de ontdekking dat de bloemen niet voor hem waren bestemd, maar voor iemand die op zwangerschapsverlof ging.

Volgens Jon geven ze geen bloemen aan nieuwe werknemers, maar toen zijn collega’s zagen dat hij met de bos bloemen op de foto ging, vonden ze het te lullig om te vertellen dat ze niet voor hem bedoeld waren. De blunder kwam aan het licht op een bedrijfsfeestje: “Ik ging er gewoon van uit dat ze deel uitmaakten van de hele ’eerste dag’-belevenis”, De bloemen maakten zijn dag alleen maar mooier.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like