Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Man maait gras terwijl er een tornado langs raast

tornado1

Als er één taak is die iedere man heeft in het huishouden, dan is het wel grasmaaien. Weer of geen weer, het gras zal gemaaid worden. Dat dacht de Canadese Theunis Wessel ook toen het afgelopen vrijdagavond weer zover was. En ondanks dat er plotseling een Tornado achter Theunis opdook, ging hij gewoon verder met het maaien van het gras.
 
Zijn vrouw Cecilia Wessels vertelde dat haar man het gras ging maaien omdat dat op zijn to-do-lijstje stond. Terwijl hij hiermee bezig was lag Cecilia een dutje te doen, tot haar dochter haar in paniek wakker maakten. Nadat 9-jarige meisje de tornado had gezien, riep ze tegen haar vader dat hij naar binnen moest komen, dit wilde hij niet want hij wilde eerst zijn klusje afmaken.

Toen Cecilia uit het raam keek zag ze dat haar man keurig het gazon aan het maaien was, terwijl er achter hem een enorme tornado langs raasden. Maar in plaats van dat ze in paniek naar beneden renden op haar man naar binnen te halen, maakte ze een foto. Hierna plaatste ze de foto op Facebook met als onderschrift: “Mijn man maait het gras terwijl er een windje door zijn haren waait.” Uiteindelijk is er niemand gewond geraakt door de tornado.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like