Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man loopt longinfectie op door het ruiken aan eigen stinksokken

sokken

Als je dacht dat stinkstokken niet levensgevaarlijk konden zijn, nou dan heb je het goed mis. In China zou er namelijk een man in het ziekenhuis terecht zijn gekomen nadat hij aan zijn eigen stinkstokken had geroken. Doordat hij aan zijn vieze sokken had geroken liep hij namelijk een levensbedreigende longinfectie op.

De Chinese man zou na iedere werkdag voordat hij comfortabele kleding aantrok, zijn stinkende sokken uittrekken en de geur inademen. Het gevolg hiervan was dat de man uiteindelijk een infectie opliep van een schimmel die zich in zijn schoeisel ontwikkelde. De schimmel zou in zijn longen terecht zijn gekomen nadat hij de sporen inademde.

Nadat hij met spoed was opgenomen in het ziekenhuis in de stad Zhangzhou, bevestigde de röntgenfoto dat hij leed aan een ernstige longontsteking. Volgens de artsen zou dit het gevolg zijn geweest van het frequent ruiken aan zijn eigen stinksokken. De man maakt het inmiddels goed, maar of hij nog iedere dag aan zijn zweet sokken ruikt dat is niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like