Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man krijgt na 23 jaar verloren portemonnee terug

portemonee1

We zijn allemaal wel eens onze portemonnee verloren en dat is natuurlijk ontzettend onhandig en vervelend. Je moet namelijk al je pasjes laten blokkeren, ze opnieuw aanvragen en je bent je geld kwijt. Hier weer een man uit Heemskerk die 23 jaar geleden zijn portemonnee kwijtraakten alles van. Maar tot zijn grote verbazing werd zijn portefeuille afgelopen week door een vinder achtergelaten bij zijn ouderlijk huis in Heemskerk.

De man verloor het voorwerp in 1995, waarna hij aangifte deed bij de politie. Hij had niet gedacht dat hij zijn portefeuille ooit nog terug zou zien. Maar toen de dochter van de man bij haar grootouders op bezoek was, vond ze de portemonnee op de stoep van de Heemskerkse woning. 

Alle pasjes zaten nog in de portemonnee waaronde de identiteit van haar vader. Ze lichtte hem direct in, waarna hij tot de conclusie kwam dat het inderdaad zijn verloren portemonnee was. Helaas is de identiteit van de vinder niet bekend. Evenmin is duidelijk waar de portemonnee jarenlang heeft gelegen.  

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like