Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man krijgt boete van 180 euro omdat hij zijn slang niet heeft aangelijnd

slang

Als je tegenwoordig je hond uit wilt laten in het park dan is het verplicht om hem aan te lijnen. Maar blijkbaar geld deze regel ook voor andere huisdieren. Jerry Kimball uit het Amerikaanse, Zuid Dakota werd afgelopen week namelijk door een agent benadert toen hij zijn python in het Falls park aan het uitlaten was. De agent gaf hem een boete van 180 euro, omdat hij zijn python niet had aangelijnd. 

Jerry houd zich al zo’n twintig jaar bezig met het verzamelen van slangen. Afgelopen week had zijn python mee genomen naar het park om mensen te laten zien dat slangen geen gevaarlijke dieren zijn en ze zo van hun angsten af te helpen. Terwijl hij hiermee bezig was kwam er een agent van de dierenpolitie naar hem toe om hem te vertellen dat hij de slang moest aanlijnen door een touw om hem heen te binden. Jerry was stomverbaasd en zei tegen de agent: “Dude, nee ik ga echt geen touw om mijn slang binden.” 

De agent gaf Jerry vervolgens een boete van 180 euro met als reden dat alle dieren in de openbare ruimte aangelijnd moeten zijn. Ondanks dat Jerry de reden dat hij de boete heeft gekregen belachelijk vind zal hij toch zijn python blijven meenemen naar het park om hem te laten zien aan de mensen. Hij ziet het namelijk als zijn missie om mensen te laten zien dat slangen geen gevaarlijke dieren zijn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like