Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man komt na 36 jaar vrij voor stelen 50 dollar bij bakker

alvin

Het was niet zonder reden dat je moeder je vroeger heeft geleerd dat je niet mag stelen, voor je het weet betaal je de drie dubbel de prijs voor je daden. Dat bewijst de Amerikaanse Alvin Kennard maar weer die al 36 jaar vast zit voor het stelen van 50 dollar bij een bakkerij.

De man eigende zich in 1983 in Highlands Bakery 50 dollar en 75 cent toe. Omdat het destijds zijn vierde overtreding was, was een rechter genoodzaakt om hem levenslang op te leggen. Toch duurde het nog lange tijd voor de zaak tegen Alvin weer onder de aandacht kwam. Een rechter boog zich bij toeval nog eens over de kwestie en vond dat de oplegde straf met het oog op de nieuwe regelgeving achterhaalt was.

Alvin gedroeg zich tijdens de tijd dat hij vast zat  als een voorbeeldige gevangene, waardoor hij zich waarschijnlijk binnen een paar dagen weer een vrij man mag noemen. Veel vrienden en familieleden van de man bezochten woensdag de zitting rond zijn vrijlating. Het goede nieuws werd met ongeloof en blijdschap ontvangen. Volgens de advocaat heeft de gedetineerde altijd een goede band met de familie onderhouden waardoor hij gelukkig een thuis heeft om naar terug te gaan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like