Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man komt met penis vast te zitten tussen metropoortje

penis

 

Als je voor 2018 nog het goede voornemen hebt om geld te besparen, probeer dan niet hetzelfde te doen als de man uit het volgende verhaal. De man probeer namelijk over een barrière te springen in een metrostation van Londen. Helaas voor hem kwam hij hierbij vast te zitten met zijn penis.

De man dacht met een aanloop over de metro poortjes heen te springen alleen dit ging niet helemaal zoals hij had geplant. Want door zijn actie kwam hij met zijn penis vast te zitten tussen de deurtjes van het metropoortje. Toen de man ondersteboven aan zijn penis hing schreeuwde hij het uit van de pijn. Zijn schreeuw was door het hele station te horen dit trok dus ook ontzettend veel mensen aan om te komen kijken naar het bizarre voorval.

De man moest uiteindelijk uit de benaderde positie worden bevrijd door politie-agenten en medewerkers die op dat moment aanwezig waren in het station. Enkelen van hen probeerde te helpen en schreeuwde: “Snel haal boter, smeer hem in met boter”. Andere besloten weer om het gênante moment van de man te filmen. Uiteindelijk kon de man gered worden en gaf hij uit dankbaarheid een knuffel aan diegene die hem hielp. Of zijn zaakje hem bespaard is gebleven is niet bekend.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like