Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man breekt in bij politie om in beslag genomen spullen terug te halen

politie

Als je spullen in beslag worden genomen door de politie is het niet waarschijnlijk dat je ze snel weer terug zal zien. Dit besefte een man uit Den Helder maar al te goed. Daarom besloot hij vrijdagnacht in te breken in het politiebureau aan de Bastiondreef om zijn spullen terug te krijgen. Helaas voor hem werd hij kort na de inbraak gearresteerd.

Volgens de politie kon de man het niet verkroppen dat zijn spullen in beslag waren genomen. Een getuige zag de inbraak en alarmeerde de politie. Zij troffen een ravage aan, de deur naar de toegangshal lag eruit, er waren computerschermen omgegooid en meerdere stellages bleken vernield. De Heldenaar was toen al verdwenen.

Door aanwijzingen van de getuige wist de politie al snel dat het om een bekende ging. Eenmaal bij de woning van de verdachte aangekomen, bleek de man bebloede knokkels te hebben en weigerde hij mee te gaan met de politie. Met behulp van een hondengeleider kon de man in de boeien worden geslagen en werd hij meegenomen naar het politiebureau.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply