Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Man breekt in bij escape room en kan uitgang niet meer vinden

escape2

Je weg zien te vinden uit een escape room is al moeilijk genoeg, laat staan dat je de weg naar buiten moet zien te vinden als je niet eens door hebt dat je in zo’n puzzelkamer zit! Dit overkwam een inbreker die zichzelf per ongeluk had opgesloten in een escape room. Uiteindelijk moest hij de politie bellen om er weer uit te komen.

Nadat hij de deur van het Amerikaans NW Escape Experience pand in Washington had opengebroken, stal hij drie nutteloze voorwerpen die zich in de escape room bevonden. Hij stal een nepbiertje, een kapotte telefoon en een afstandsbediening. Daarna ging de inbreker even zitten in om van een burrito te genieten, maar toen hij de ruimte weer wilde verlaten kon hij de weg niet meer terug vinden. Waarschijnlijk was hij vergeten hoe hij naar binnen was gekomen en omdat hij geen andere uitweg wist te vinden, besloot hij de politie te bellen.

De inbreker wist uiteindelijk toch op eigen houtje via de achteringang uit de escape room te ontsnappen. Maar werd niet veel later gearresteerd door de politie. Tamara Bertrand, eigenaar van de escape room, vertelde dat zij en haar echtgenoot Rob om vijf uur ’s ochtends een telefoontje kregen met de boodschap dat er ingebroken was. Ze vertelde: In eerste instantie gingen we uit van het ergste scenario”. Maar toen ze eenmaal bij hun bedrijf waren aangekomen beseften ze dat de situatie niet zo ernstig was. “We konden er toen eigenlijk alleen maar om lachen” Wel besloten ze om een alarmsysteem te installeren om zo’n zelfde situatie in het vervolg te voorkomen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like