Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Man blijft vier dagen met penis in fles rondlopen waarna hij moest worden geamputeerd

Man stopt penis in fles

Als je als man niet aan de vrouw komt zijn er nog talloze andere manieren te bedenken waarop je aan je trekken kunt komen. Alleen is het misschien een goed idee om twee keer na te denken voordat je je pielemans zomaar ergens in steekt. Hier kwam een 50-jarige man uit Honduras ook achter nadat hij met zijn piemel in een plastic fles vast kwam te zitten. Hij bleef hier vier dagen mee rondlopen. Toen hij uiteindelijk naar de dokter ging, bleek zijn penis te zijn afgestorven en moest hij worden geamputeerd.

Volgens zijn uroloog Dennis Chirinos, bleek de man seksueel gefrusteerd te zijn en wilde hij de plastic fles gebruiken als seksspeeltje. Toen hij hier niet meer uit wist te komen bleef hij uit schaamte vier dagen rondlopen met zijn lid in de fles voordat hij op zoek ging naar medische hulp. Dit had de ongelukkige man beter niet kunnen doen, want hierdoor had hij zodanig letselschade opgelopen dat zijn penis was afgestorven en volledig moest worden verwijderd. Zijn dokter vertelde: “We krijgen wel vaker mannen op de operatietafel die met hun penis ergens in vast zijn blijven zitten, maar dit was wel een heel bijzonder geval.”

Dit is namelijk de eerste keer dat er een penis verloren is gegaan doordat hij vast is blijven zitten in een fles. Het moet een uiterst pijnlijke ervaring zijn geweest voor de man, want tegen de tijd dat de man in het ziekenhuis aan kwam, was zijn penis al helemaal zwart en was hij zelfs al begonnen met rotten. De dokter liet weten dat de urinebuis van zijn patiënt moest worden verplaatst zodat hij nog in staat zou zijn om te kunnen plassen. Helaas voor de ongelukkige man zal hij nooit meer in staat zijn om seks te hebben.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like