Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Man bezorgt shoarma na het stelen van een bezorgscooter

shoarma

Als je een beetje krap zit en je wilt een centje bijverdienen kan je natuurlijk altijd shoarma gaan bezorgen. Zo kun je een beetje op de scooter rondrijden en een fooitje bij elkaar verzamelen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon een scooter stelen en net doen alsof je een bezorger bent. Dit dacht een brutale dief ook nadat hij afgelopen week een scooter pikte van een bezorger en hierna een bestelling die nog in de bezorgbox lag, afleverde bij een klant.

Nadat de Amsterdamse Ton Ton Shoarma rond 01:00 twee bestellingen binnen kreeg ging de bezorger van het restaurant op weg naar de twee adressen. Toen de bezorger zijn eerste bestelling had afgeleverd en hij weer terug liep naar zijn scooter, kwam hij tot de ontdekking dat deze was gestolen. Het restaurant belde hierna gelijk de tweede klant om te vertellen dat de bestelling iets later zou worden bezorgd.

De klant liet weten dat de bezorger al langs was geweest om de bestelling te brengen. Waarschijnlijk wilde de scooter dief iets extra’s bijverdienen en besloot hij om de bestelling die nog in de bezorgbox lag te bezorgen. Het restaurant heeft aangifte gedaan van diefstal en ook is er een signalement doorgegeven. De klant heeft ongeveer twee tientjes betaald aan de dief die zich voordeed als bezorger. Hij vertelde: “Ik vind het een absurd verhaal en hondsbrutaal.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like