Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lukt het jou om de twaalf gecamoufleerde soldaten te vinden?

brunei

Om als militair zo onopvallend mogelijk door een omgeving heen te bewegen moet hij zichzelf bijna onzichtbaar kunnen maken door zich te camoufleren. Hierdoor kan een militair zien, zonder gezien te worden door zijn tegenstander. Iets waar een elite-eenheid van het Britse leger ontzetten goed in is. Afgelopen week plaatsten ze namelijk een foto online waarop twaalf militairen op staan, maar het kost veel mensen de grootste moeite om er zelfs maar eentje te vinden.

Toen de twaalf soldaten van de Household Cavalry, een elite-eenheid van het Britse leger, aan het trainen waren in de jungle van Brunei, gingen ze samen op de foto. Nadat de groepsfoto op Facebook werd geplaatst gingen mensen op social media massaal opzoek naar de soldaten. Onder de groepsfoto staat er “Dit kan het Household Cavalry Regiment als de beste”, en dat blijkt want de soldaten zijn zo goed gecamoufleerd dat je ze bijna niet kunt zien.

De soldaten van de elite-eenheid zijn hun vaardigheden op het gebied van beschutting aan het verbeteren in de jungle van Brunei. Dit doen ze om zichzelf zo goed mogelijk te kunnen camoufleren, waarmee ze tijdens toekomstige missies levens kunnen redden. Het is een pas een aantal mensen gelukt om ze alle twaalf te spotten maar de meeste komen er niet verder dan één of twéé. Ben je te lui om te zoeken, of wil je zien welke je gemist hebt? Klik dan HIERRRR!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like