Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lolbroek laat mensen oordopjesgat in nieuwe iPhone 7 boren

iphone 7 aansluiting boren

Als je zelf iets wilt doen waar je niet zoveel verstand van hebt dan kun je het beste eerst even een tutorial op YouTube bekijken. Vaak weet degene die de instructie geeft precies waar hij mee bezig is en deelt hij zijn kennis om jou te kunnen helpen. Alleen soms is dat niet het geval. Zo zijn er op YouTube talloze tutorials te vinden waarin mensen je uitleggen hoe je een gat in je nieuwe iPhone 7 kan boren zodat je weer je oude vertrouwde oordopjes kan inpluggen.

Nadat de nieuwe iPhone 7 werd uitgebracht kwamen veel mensen tot de ontdekking dat deze niet was uitgerust met 3,5mm-aansluiting voor de oordopjes. Dit komt omdat de iPhone gebruik maakt van een andere aansluiting. Toen dit bekend werd, ontstond er veel kritiek op het internet. Voor YouTubers de ideale kans om daar op in te spelen.

Zo plaatsten TechRax afgelopen week bijvoorbeeld een filmpje op Youtube waarin ze met een boormachine een gat in de iPhone boren als ingang voor je oordopjes. Natuurlijk is deze tutorial bedoeld als een grap maar niet iedereen was zo snugger om dit te bedenken. Zo schreven er talloze mensen reacties onder het filmpje waarin ze bijvoorbeeld zeiden dat de oordopjes perfect pasten maar dat hun splinternieuwe iPhone 7 het niet meer deed nadat ze het gat hadden geboord.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like