Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Koerier valt in slaap, ramt vier Ferrari’s en moet drie ton ophoesten

ferrari

Als je niet verzekerd in de rondte rijdt is er natuurlijk altijd het risico dat er iets gebeurd en dat je voor de rest van je leven mag betalen. Hier kwam een koerier uit Taiwan onlangs ook achter. Hij viel namelijk achter het stuur in slaap en ramde vervolgens vier peperdure Ferrari’s. De auto waarin hij zat was niet verzekerd en daarom moet de man het schadebedrag van zo’n 340.000 euro zelf betalen.

De 20-jarige Taiwanees helpt soms zijn moeder, ‘die een traditionele papierwinkel runt’ met het bezorgen van papier. Zo ook die beruchte zondag, hij reed naar eigen zeggen 40 kilometer per uur in het Mitsubishi-busje van zijn moeder toen hij ineens indutte. Aan de zijkant van de weg stonden op dat moment vier Ferrari-bolides geparkeerd; een gele, een witte, een rode en een blauwe. De eigenaren hadden vlakbij afgesproken, omdat ze een gezamenlijk ritje hadden gepland. Helaas voor hen ging dit ritje niet door. De koerier schampte namelijk eerst de gele wagen en knalde vervolgens achterop de witte. Die botste op het blauwe exemplaar, die op zijn beurt weer de rode auto ramde. In totaal liepen de auto’s zo’n 340.000 euro aan schade op.

Aangezien de auto van de koerier zijn moeder niet was verzekerd, moet hij het bedrag zelf betalen. Daarnaast moet zijn moeder op zoek naar een nieuw busje, want het repareren van de Mitsubishi is voor haar te duur. Maar gelukkig voor de Taiwanees, schoten tientallen vreemden hem te hulp na het horen van het verhaal. Er zou zelfs een speciaal rekeningnummer zijn geopend waar mensen geld op konden storten. En het bleef niet bij geld, een zakenman bood de diensten van zijn advocaten én een auto aan. Uiteindelijk hoefde de jonge Taiwanees, dankzij de hulp van andere geen euro terug betalen uit zijn eigen zak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply