Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Kleindochter laat pony bezorgen in de achtertuin van haar oma

pony

Als je iets wilt waarvan je weet dat je ouders het nooit goed gaan vinden, dan kun je het natuurlijk altijd nog proberen bij je opa of oma. Maar of je grootouders hier ook echt zo blij mee zullen zijn dat is de vraag. Zo zou een Britse grootmoeder zich een hoedje zijn geschrokken nadat er plotseling een pony in haar achtertuin was achtergelaten. Later bleek dat haar dertienjarige kleindochter het dier te hebben besteld op het internet.

Het meisje zag online een bericht waarin stond dat het pony zou worden afgemaakt als niemand bereid was om het dier op te vangen. Ze vond het zo zielig voor de pony dat ze besloot het arme dier te helpen. Alleen wist ze dat haar ouders het nooit goed zouden keuren als er plotseling een pony voor de deur zou staan. Daarom besloot ze het dier af te laten leveren op het adres van haar oma.

Het meisje gaf het adres van haar grootmoeder en vervolgens kwam er een man voorbij die de pony daar achterliet. Volgens de dierenbescherming was de pony, die de naam Mr. Melvin Andrews kreeg, erg mager en zat hij onder de mijten. Helaas mocht het meisje de pony van haar ouders niet houden. Daarom is Mr. Melvin Andrews opgevangen door liefdadigheidsorganisatie World Horse Welfare. Wie de eigenaar van het paard was is onbekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like