Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Klein meisje ziet seksspeeltje aan als horloge door onoplettend vriendje

seksspeeltje2

Om je seksleven wat spannender te maken, is het tegenwoordig heel normaal om een seksspeeltje te gebruiken. Het is alleen wel handig om deze na de seks weer goed op te bergen als er kinderen in de buurt zijn. Voor je het weet gaan ze er namelijk mee aan de haal. Dit gebeurde ook, toen de 20-jarige Ben Lauder zijn cockring op het nachtkastje van zijn 18-jarige vriendin Amy-Jade Barlow liet liggen. Toen haar twee jaar oude nichtje Macy het seksspeeltje zag liggen, dacht ze namelijk dat dit een roze horloge was en deed hem om haar pols.

Toen Ben van zijn werk onderweg was naar huis kreeg hij plotseling een berichtje van Amy-Jade met de tekst: “MEEN JE DIT NOU?!?!?!” Terwijl Ben probeerde te bedenken wat hij nou weer fout had gedaan, stuurde Amy-Jade hem een foto van haar nichtje met het roze seksspeeltje om haar pols. Hierna liet ze weten dat haar nichtje trots aan was komen lopen, met het verhaal dat ze een nieuwe, roze horloge had gevonden. Ben schaamde zich kapot en bood gelijk excuses aan voor zijn onoplettendheid.

Amy-Jade wist het seksspeeltje van haar nichtje af te pakken en deze snel verborgen op een plek waar ze niet bij kon. Alleen hierna kwam het moeilijkste gedeelte; uitleggen aan haar zus wat er precies was gebeurd. Ook al was Macy’s moeder erg geschrokken, ze zag er later ook de humor wel van in. Ondanks dat het seksspeeltje nu goed is opgeborgen blijft Macy maar vragen waar haar roze horloge nou is gebleven.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply