Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Klant vindt menselijk bot in paar sokken van de Primark

primark1

De Primark heeft niet een al te beste reputatie. Zo zou er al eens een noodkreet van een Chinese werkslaaf in een kledingstuk zijn gevonden en stortte er in 2013 in Bangladesh een kleding fabriek van de Primark in. Maar het verhaal wordt nog luguberder nadat er menselijk bot werdt gevonden in een paar sokken.

Een klant zou in december een paar sokken hebben gekocht bij een Primark-filiaal in het Engelse Colchester. In een van de sokken bleek een bot te zitten en afgelopen week werd bekend gemaakt dat het zou gaan om een menselijk bot. Het bot wordt momenteel geanalyseerd om te achterhalen waar het vandaan komt en hoe oud het ongeveer is. Het lijkt er niet op dat het bot het resultaat is van een ongeval ‘er zat er geen huid of ander weefsel aan vast’.

De politie heeft contact opgenomen met Primark, die op haar beurt contact zal opnemen met de verantwoordelijke leveranciers. De keten heeft ook excuses aangeboden aan de betreffende klant en meldt alvast dat er geen ongelukken zijn gemeld in de fabriek waar de sokken zijn gemaakt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like