Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: KFC biedt op een originele manier excuses aan voor kip tekort

kfc2

Het is een regelrechte ramp voor iedere kip liefhebber in Groot-Brittannië. Door een logistieke fout moesten afgelopen week verschillende KFC restaurants tijdelijk hun deuren sluiten. Daarom besloot de kip gigant afgelopen vrijdag op een ludieke manier hun excuses aan te bieden voor het kip tekort. Ze lieten namelijk in verschillende Britse ochtendkranten een advertentie plaatsen waarop een lege bucket te zien is met daarop de letters ‘FCK’ in plaats van KFC.

De fastfoodgigant hield afgelopen week meer dan de helft van haar 900 restaurants in het Verenigd Koninkrijk dicht omdat de kip niet op tijd kon worden geleverd. Dit kwam doordat er bij de nieuwe distributeur van KFC, bezorgbedrijf DHL, opstart problemen had. DHL wil de distributie namelijk vanuit één centraal depot regelen maar dit bleek moeilijker dan verwacht. Met de advertentie wilde de KFC op een gevatte manier hun excuses aanbieden aan hun klanten.

Onder de advertentie verklaarde de kip gigant heel droog: “Een kiprestaurant zonder kip, dat is niet ideaal. Excuses aan onze klanten, vooral degenen die naar ons toe kwamen om vervolgens te ontdekken dat we gesloten waren.” Ondanks dat het kiptekort bij veel kip liefhebbers zorgde voor grote paniek kon de zelfspottende advertentie door veel mensen wel worden gewaardeerd. Volgens de KFC zit er vooruitgang in het oplossen van het probleem en zullen de leveringen weer langzaam op gang komen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like