Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jongetje van 8 pakt auto om cheeseburger te halen

bruger

Als je zin hebt in de McDonald’s en er is niemand die je er naar toe kan brengen dan zul je toch echt een andere manier moeten bedenken om er te komen. Dit is precies wat een 8-jarige jongetje uit de Amerikaanse Ohio dacht toen hij afgelopen week zin had in een cheeseburger. Daarom pakten hij samen met zijn zusje van 4 de autp van zijn vader en reed naar de dichtstbijzijnde McDonald’s.

Volgens de politie was de vader van het jongetje na een dag hard werken vroeg naar bed gegaan. Toen ook zijn moeder op de bank in slaap viel, besloot het jongetje om zelf maar eten te gaan halen. Hij stapte samen met zijn zusje in de bestelbus van zijn vaders werk en reed zo’n anderhalve kilometer naar het fastfoodrestaurant. Onderweg passeerde hij een aantal kruisingen, sloeg hij een paar keer af en stak zelf over bij een spoorwegovergang. Volgens getuigen zou het jongetje zich netjes aan de regels hebben gehouden toen hij de wagen bestuurde.

Toen hij eenmaal met zijn zusje bij de McDonald’s was herkende een familievriend de twee kinderen. Hij belde direct hun ouders op en nam contact op met de politie. Wel mochten ze eerst hun cheeseburger opeten. Later verklaarde het jongetje aan de politie dat hij had leren autorijden door naar Youtube-filmpjes te kijken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like