Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jong stel koopt per ongeluk 120 jaar oud gebouw door vergissing tijdens veiling

huis

Een huis voor een spotprijsje via een veiling op de kop tikken klinkt natuurlijk als de beste investering die je in je leven zal doen. Maar dat kan soms vies tegenvallen. Dit weten Cal Hunter en Claire Segeren maar al te goed. Zij dachten namelijk hun droomhuis te kopen op een huizenveiling, maar door een vergissing kregen ze uiteindelijk een 120 jaar oude bouwval.

Het jonge stel dacht een twee kamers appartement in Glasgow te kopen voor zo’n 30K. Alleen ging dit niet helemaal zoals ze van te voren hadden bedacht. Claire verbleef op het moment van de veiling in Canada, daarom moest Cal hun gezamenlijke droom waarmaken door op het huis te bieden tijdens de veiling. Alleen had hij zich niet helemaal goed verdiept in het te kopen object waardoor ze uiteindelijk eigenaar werden van een enorm groot en vervallen gebouw.

Achteraf gezien is het jonge stel toch wel erg blij met de ‘kleine’ vergissing. Ze hebben namelijk ‘tegen het advies van een expert in’ besloten om hun droomhuis te maken van vervallen gebouw. Ondanks dat het ze waarschijnlijk veel meer tijd gaat kosten dan ze van te voren hebben ingeschat. Ze vertelde: “We hebben altijd al in prachtig huis in een dorp aan de rand van een Schots meer willen wonen.

Ze willen het enorme pand dan ook gaan verdelen in drie appartementen en twee appartementen verhuren om zo de enorme hypotheek van de verbouwing af te lossen. Momenteel woont het stel in een caravan op het terrein van het gebouw en zijn ze de strijd aangegaan om het huis zo snel mogelijk af te krijgen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like