Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jager valt uit jachthut en bungelt twee dagen ondersteboven in boom

jager

Als je van plan bent om te gaan jagen in de bossen, zorg dan altijd dat er iemand iemand in de buurt is voor het geval er iets gebeurd. Hier kwam de 70-jarige Eddie Voelker ook achter nadat hij eerder deze week uit een hoogzit viel en twee dagen ondersteboven bungelde in een boom.

Toen de oudere man de hooggelegen jachtstek ontdekte besloot hij om naar boven te klimmen. Gelukkig was hij goed uitgerust en zorgde het klimharnas dat hij droeg tijdens zijn val uiteindelijk voor zijn redding. Het ding raakt verstrikt in de takken, waardoor hij uiteindelijk ondersteboven in de boom bleef hangen. Slechts hangend aan zijn veiligheidsvest, schreeuwde hij twee dagen lang om hulp. Twee jagers die zijn hulpgeroep hoorden, hadden anderhalf uur nodig voor ze doorhadden dat het geschreeuw vanuit het de bomen kwam.

Uiteindelijk kon Eddie met behulp van een hoogwerker uit zijn benarde positie worden bevrijd. Maar omdat de man twee dagen ondersteboven in de bomen had gehangen had de aanhoudende druk op zijn hoofd een zwelling veroorzaak in zijn hersenen. Helaas moest de oudere man in een kunstmatige coma worden gebracht om hem te kunnen opereren. Momenteel ligt Eddie aan de beademingsapparatuur en verkeert in kritieke toestand. Ondanks de tragedie heeft en vriend van Eddie, bedankt namens de familie iedereen die zich heeft ingezet voor zijn redding.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like