Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: iPhone doet het nog na een jaar op bodem van een meer te hebben gelegen

tellie1

Terwijl ons telefoontje de laatste jaren aan onze hand zit vastgeplakt, kan het toch zomaar gebeuren dat je hem een keer uit je handen laat glippen. En ja, als hij dan toevallig in de plomp belandt, dan is het vaak einde verhaal. Dit overkwam de Amerikaanse Michael Guntrum toen hij aan het ijsvissen was op Kyle Lake, Pennsylvania. Maar toen zijn iPhone toevallig boven water kwam, nadat hij een jaar op de bodem van het meer had gelegen, deed hij het wonderbaarlijk genoeg nog steeds.

Toen Michael in 2015 met zijn vrienden aan het ijsvissen was, liet hij zijn iPhone 4 in het meer vallen. Hij vertelde: “Toen ik beet had legde ik mijn telefoon in mijn schoot, maar hij gleed eraf. In plaats van dat hij in de sneeuw belandde, verdween hij in het gat dat we net hadden gemaakt.” Teleurgesteld keek hij toe naar hoe zijn smartphone naar de bodem van het meer zonk met het idee dat hij zijn iPhone nooit meer terug zou zien. Maar toen het meer in oktober 2016 werd drooggelegd, liep ingenieur Daniel Kalgren met zijn metaaldetector rond over het drooggelegde terrein op zoek naar schatten.

Toen zijn metaaldetector plotseling begon te piepen, stuitte hij op de iPhone, die zo’n 15 centimeter in de modder was weggezakt. Daniel nam het toestel mee naar huis en legde hem in een bak met witte rijst. Wonderbaarlijk genoeg ging de telefoon na twee dagen weer aan. Daniel wist het nummer van Michael te achterhalen en stuurde hem een foto van zijn verloren telefoon. Daniel vertelde: “Hij wilde het eerst niet geloven, maar toen ik hem een foto stuurde herkende hij zijn screensaver.” Ondanks het feit dat Michael zo slim was geweest om zijn telefoon in een waterdicht hoesje te op te bergen voordat hij ging vissen, blijft het bijzonder dat zijn iPhone het na al die tijd op de bodem van het meer nog steeds doet.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like