Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

iPad 47 jaar geblokkeerd nadat hij terecht komt in handen van peuter

ipad

Dat de fijne motoriek van jonge kinderen zich vaak nog niet zo goed is ontwikkeld blijkt maar weer nadat Evan Osnos zijn tablet aan zijn zoontje gaf. De Amerikaanse journalist uit Washington DC, vertrouwde de gadget wel in de handen van de peuter. Maar niet lang nadat hij de iPad aan zijn zoontje had overhandigd was de tablet geblokkeerd voor zo’n 47 jaar.

Het drie jaar oude zoontje van Evan zou het wachtwoord van de tablet te vaak verkeerd hebben ingevoerd. Daarom had de iPad zichzelf uit veiligheidsmaatregelen geblokkeerd. De eerstvolgende mogelijkheid om het juiste wachtwoord van de iPad in te voeren laat nog bijna een halve eeuw op zich wachten. De gadgets van Apple hebben blokkeren zichzelf na het invoeren van een foute toegangscode om ervoor te zorgen dat persoonlijke bestanden niet in de handen van dieven komen.
Hoe vaker het wachtwoord verkeerd wordt ingevoerd, hoe langer de gebruiker moet wachten om het nogmaals te proberen.

Het zoontje van Evan was waarschijnlijk zeer volhardend in zijn pogingen, aangezien Evan 25.536.442 minuten moet wachten voor hij zijn wachtwoord opnieuw kan invoeren. In een wanhopige poging om de iPad te ontgrendelen zette hij een foto van het device online me de vraag wat hij hier aan moest doen. Iemand reageerde hierop met: “Maak het een cadeautje voor de 50e verjaardag van je zoon”. Gelukkig voor Evan kwamen er bruikbare tips binnen en is de vergrendeling inmiddels opgeheven.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like