Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Insluiper Artis spiest zichzelf op hek en verliest teelbal

artis2

Als je een kijkje wilt gaan nemen in de dierentuin en je hebt geen geld voor een kaartje, dan zul je toch een andere manier moeten bedenken om binnen te komen. Onlangs probeerde er een man de dierentuin Artis binnen te sluipen, door over het hek te klimmen. Helaas voor hem kwam hij hierbij ongelukkig ten val en spieste zichzelf op het hek, waardoor hij zijn teelbal kwijtraakte.

Artis-directeur Haig Balian, vandaag in een interview met Het Parool: “We hebben hem daarvan af moeten halen. Ergens ook wel triest, het was iemand die heel graag naar Artis wilde. Als het een centimeter ernaast was geweest, was hij doodgebloed” De aanleiding voor het interview is de recente dood van een pelikaan na de diefstal van tien pelikaan eieren, waar ook een stel nachtelijke insluipers verantwoordelijk voor zijn geweest.

Hoewel Artis sinds de opening in 1838 al veel last heeft van insluipers, gaat het zelden zo mis als bij de man die met zijn klokkenspel aan het hek bleef hangen. Nadat ze de man van het hek wisten te bevrijden is hij met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hier vertelde de artsen dat het niet veel had gescheeld of de insluiper had het niet kunnen navertellen. Volgens de directeur van Artis is de beveiliging inmiddels opgeschroefd.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like