Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Inbreker voelt zich wel erg thuis in het huis van wildvreemde

inbreker

De meeste mensen stellen zich wat terughoudend op als ze bij iemand over de vloer zijn en al helemaal als ze een ongenodigde gast zijn. De 31-jarige inbreker Tyler Love denkt hier blijkbaar iets anders over. Zo besloot hij in het huis van een wildvreemde een eitje te bakken, zijn kleren te wassen en te badderen.

Toen de bewoonster van het huis, Mary Royster, de inbreker ontdekte, verzocht zij hem te vriendelijk vertrekken. Tyler verklaarde aan Mary echter dat hij haar kleinzoon was: “Weet je dat dan niet meer?” Hij liet aan Mary weten dat hij aan het wachten was tot de droger klaar was. Terwijl Love even goed voor zichzelf aan het zorgen was, doorzocht hij ook ieder laadje in de woning.

De oudere dame was blij dat de ongenodigde gast niet agressief was, en vertelde: “Inmiddels kan ik er wel om lachen. Eerst was het een beetje eng, ik ging naar buiten en belde de politie. Het wachten op de agenten was slopend. Maar ook grappig.” De inbreker zit momenteel in de gevangenis van Limestone County. Tyler Love heeft al eerder vastgezeten voor inbraak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like